Det verker.

Mye har skjedd siden sist, jeg var en periode interessert i krim og alt det som er urettferdig. Derfor de to forrige innleggene. Jeg tenkte på ett tidspunkt å kommentere bl.a grise-saken. 

Dvs. det vemmelige som kom frem etter en person gikk undercover på en gård og var vitne til det ekstreme som griser går gjennom. 

Selv så jeg kun deler av dokumentaren som ble vist på tv og jeg må si jeg ble riktig forbanna av det lille jeg så. 

Siden den tid, har det kommet frem at kyr blir behandlet om ikke like fælt, så ganske likt, på enkelte gårder i Amerika. 

Jeg som arbeider med dyr, blir bare helt oppgitt. Her går jeg med dårlig samvittighet om noen av dem jeg holder rent for og forer, ikke får det like pent. Så er det mennesker som rett og slett driter i alt som heter omsorg og vett. 

Jeg for vondt av tanken på hva disse stakkars dyrene må gjennom. 

På den annen side får jeg lyst til bare ta mer vare på de dyrene jeg har ansvar for. Gi dem den beste omsorgen jeg kan gi dem, sørge for at de får et fint liv. 

Men jeg må innrømme det at det virkelig stikker i hjertet at jeg og alle og enhver som er glad i dyr, ikke har kontroll over veien videre. Og at livene til disse kyrene, grisene, sauene ofte kan ende så brutalt. 

Uff. 

B